Pelik, Mata Wanita Ini Buta Kerana Dijilat Kucing.

10 Jun 2015 - 08:56:08 pm
Loki Si Kucing Comel Ni Datang Dari Mana?


Bagi anda yang gemar bergurau dengan kucing, atau bahkan memelihara seekor kucing dirumah, mulai saat ini nampaknya perlu berhati-hati. Penulis juga banyak mengutarakan pelbagai isu yang hairan, seram, menarik dan hangat untuk dihidangkan kepada para pembaca Hairan Blog. Maru, berasal dari Jepun, merupakan seekor kucing yang sangat nakal tetapi lucu! Mendapat gelaran kucing paling lucu dalam dunia, kucing ini adalah seekor jantan berbaka Scottish Fold. Colonel Meow ialah seekor kucing jantan berbaka Parsi-Himalaya dan merupakan pemegang rekod Guinness 2014 untuk bulu kucing terpanjang - 9 inci! Colonel Meow menjadi terkenal apabila pemiliknya (slave beasts”) berkongsi gambar-gambarnya di Fb kucing lucu dan Instagram.


Setakat tu je la kot sesi pengenalan tentang Loki si kucing comel ni. Nanti kita sambung kisah Loki dengan lebih lanjut. Seperti dikutip dari Fox news, Seorang wanita berasal dari Ohio, Amerika Syarikat bernama Janese Walters mengalami buta selepas mata kirinya dijilat kucing peliharaannya. Tapi ketika ia menyebutkan bahawa ia memelihara kucing di rumah, doktor terus curiga ia dijangkiti CSD (Cat scratch disease). Pelbagai isu - isu semasa, gossip artis mahupun gambar kucing comel sekalipun dikupas oleh penulis untuk dijadikan pengajaran dan pedoman kepada semua pembaca.


Tapi yang beragama islam pastilah akan memilih kucing, kecuali bagi mereka yang tak suka kucing mungkin akan mencari alternatif haiwan lain seperti arnab, ikan, hamster, burung, mentibang, mentadak mentadu, penguin albino, siamang gagap dan sebagainya. Selain itu memiliki haiwan kesayangan tidak kira samada kucing atau haiwan lain sebenarnya boleh mengubah hidup seseorang seperti kisah seorang lelaki ini yang mengambil keputusan untuk tidak membunuh diri kerana anak anjing kesayangannya.


Hairan Blog merupakan sebuah blog santai yang diselitkan himpunan cerita lawak, gossip artis malaysia, berita terkini, kisah menarik , kisah paling seram dan disampaikan dalam bentuk yang hairan, lawak dan santai. Hairan Weblog juga menyajikan para pembaca dengan pelbagai kisah menarik, isu dan kisah hangat mengenai artis malaysia untuk dijadikan rencah buat pembaca menilai dan memikir tahap hiburan dan artis malaysia pada masa ini.
Admin · 11 views · Leave a comment

Permanent link to full entry

http://productmotivation139.sosblogs.com/The-first-blog-b1/Pelik-Mata-Wanita-Ini-Buta-Kerana-Dijilat-Kucing-b1-p250.htm

Comments

No Comment for this post yet...


Leave a comment

New feedback status: Published

Your URL will be displayed.


Please enter the code written in the picture.


Comment text

Options
   (Set cookies for name, e-mail and url)


  

Calendar

September 2017
SunMonTueWedThuFriSat
 << < > >>
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Announce

Who's Online?

Member: 0
Visitors: 2

rss Syndication